Meta Therapy

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy en combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel in één uniek concept, 100% natuurlijk!

Met Meta Therapy worden op pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Dit stimuleert het natuurlijke herstelmechanisme van de huid om collageen en elastine te produceren die de microperforaties repareren. Op een volledig natuurlijke manier! Dankzij deze huidvernieuwing wordt de huid steviger en krijgt het meer elasticiteit.

Fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën verfijnen, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Het verschil is al zichtbaar na één behandeling! De perforaties gaan door de basale cellaag, waar de nieuwe cellen worden aangemaakt, tot in de bovenste laag van de dermis. Hierdoor is er geen kans op het ontstaan van onderhuids littekenweefsel. Daarmee is Meta Therapy effectief en veilig en zijn er geen ongewenste bijwerkingen bij herhaalde toepassingen op korte of lange termijn.

Meta Therapy is geschikt voor het gehele gelaat en eveneens voor de hals of het decolleté. Bij SOMOOI kun je Meta Therapy los toevoegen aan de huidverbeterende behandelingen van NovAge en tevens in kuurverband boeken. De startkuur bestaat uit vier wekelijkse behandelingen. Je ziet al snel verbluffende huidverbetering optreden. Vervolgens wordt de behandelfrequentie afgebouwd naar een behandeling per twee weken, gedurende twee maanden. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseert SOMOOI je om periodiek Meta Therapy te ondergaan om je huid optimaal te onderhouden.

Voor een impressie van deze behandeling zie dit filmpje.