Workshops

Een Oriflame workshop bij je thuis!  Jij kunt de volgende gastvrouw zijn…

Oriflame producten zijn niet in de winkel te koop. Wij geloven in persoonlijke aandacht en goede adviezen. Daarom komen we bij je thuis met onze producten. Lijkt het je leuk om een workshop bij jou thuis te houden? Samen met een Oriflame adviseuse organiseer je een onvergetelijke avond voor jou vriendinnen en natuurlijk voor jezelf.
Wij bieden keuze uit diverse workshops o.a. huidverzorging, make-up, handverzorging, voetverzorging en bruidsmake-up.
Gastvrouwen belonen wij met een leuk cadeau of een waardebon voor gratis Oriflame producten.

https://nl.oriflame.com/

Gastvrouwgeschenken
Als dank voor je gastvrijheid en bij een omzet vanaf € 75,- krijgt je een mooi Oriflame product. En wanneer er tijdens jou workshop voor meer dan €150,- wordt verkocht, kom je in aanmerking voor de gastvrouwbon van € 45,- (in plaats van een Oriflame product).

Workshop Hand- en nagelverzorging
Er zijn maar weinig dingen die we kunnen doen zonder onze handen te gebruiken. Daarom is het niet alleen fijn, maar ook leuk om deze af en toe uitgebreid te verzorgen. Tijdens deze workshop worden je handen niet alleen verwend, maar kun je ook leren hoe je de nagels een mooie manicure kunt geven.  En wat is nou leuker dan dit te delen met je moeder, zus of beste vriendinnen?

Workshop Huidverzorging
Een avond waarbij veel aandacht wordt besteed aan de verschillende huidtypes en de speciale producten die Oriflame daarvoor heeft. De huid wordt gereinigd en getoniseerd en iedereen krijgt een heerlijk masker en een verzorgende crème, dit alles op basis van persoonlijk advies. Een avondje genieten, voor kleine of grotere groepen!

Workshop Make-up
Veel vrouwen gebruiken al jaren dezelfde make-up op dezelfde manier. Ga deze uitdaging eens aan en probeer iets anders! Iedereen krijgt persoonlijk advies, bijvoorbeeld over de kleuren die het best bij je ogen, haar en teint passen, wat voor foundation je kunt gebruiken of wat voor reinigingsproduct. Niets is te gek, en iedereen zal aangenaam verrast zijn over de resultaten!

Workshop Wellness & Beauty
Tijdens deze workshop draait het allemaal om het gevoel van welzijn. Om het lichaam in een goede conditie en uw gewicht op peil te houden, heeft Oriflame de Wellness lijn ontwikkeld. Tijdens deze workshop maakt je kennis met de diverse producten die Oriflame ontwikkeld heeft om je er stralend & jonger uit te laten zien, je uithoudingsvermogen te verbeteren en je extra energie te geven. Dit met behulp van onder andere vitaminen, visoliecapsules en een Swedish Beauty Complex. Daarnaast hebben wij een ideale ondersteuning voor gezond gewichtsverlies, in de vorm van een heerlijke shake.